Marturisiri

Marturisiri

Din 2011 vom avea carte electronică de identitate
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de parintedaniel in 2009-07-03 11:54
Cartea electronică de identitate se va elibera din 2011, potrivit unei modificări legislative, publicate, în urmă cu o zi, în Monitorul Oficial, potrivit Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor (INEP).
Potrivit sursei citate, luni a fost publicată, în Monitorul Oficial, Legea 243/2009 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 84/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 41/2003 privind dobândirea şi schimbarea pe cale administrativă a numelor persoanelor fizice.
Citeşte mai multe despre cartea electronică de identitate pe www.mediafax.ro
http://www.gandul.info/flux/din-2011-vom-avea-carte-electronica-de-identitate.html?3996;4606678
1. Buletinele electronice de identitate nu reprezinta (inca) o obligatie europeana. Ele sunt opera unor politicieni si lobby-ul afacerist nu este strain de acest subiect (unele surse dand trustul UTI drept direct interesat de introducerea unor sisteme tehnologice avansate)
2. Contrar declaratiilor sefului Comisiei de Aparare, Costache Canacheu, care la votarea pasapoartelor biomnetrice ne asigura in mod fals ca amprentele nu vor fi pastrate in baze de date, citatul de mai jos arata ca introducerea buletinelor cu cip presupune crearea unor baze de date cu acoperire nationala. Acest lucru inseamna ca sistemul de identificare a cetatenilor va functiona pe sistemul: server central (baza de date centralizata) la care sunt conectate cipurile din buletine.
“Actualizarea datelor de identificare şi a adreselor cetăţenilor care au domiciliul în raza de competenţă teritorială a serviciilor publice de evidenţă a persoanelor se va face direct pe componenta informatică constituită la nivel judeţean, respectiv al municipiului Bucureşti, iar din iulie 2010, direct pe componenta informatică constituită la nivel central”.
Pe langa campania de introducere a actelor de identitate cu cip si cele de promovare a homosexualitatii, sau legalizare a drogurilor se afla in desfasurare campania de inlocuire a televiziunii analogice cu cea digitala. Implicatiile si motivatiile mai tehnice asupra acestui fenomen ar trebui tratate de cei care au cunostinte mai specializate, insa faptul ca introducerea televiziunii digitale este reglementare europeana obligatorie cu termen limita in anul 2012 este de natura sa ridice mari intrebari…
Am ridicat aceasta problema primind si urmatorul comentariu pe site-ul nostru:
“Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul“ (Cuv. Paisie Aghioritul).
Dupa ce acum vreo 2-3 luni am citit profetia asta, ma tot gandeam cum s-ar putea una ca asta… Apoi, mai tarziu, aici in Italia au inceput sa se faca fortari de trecere la televiziunea digitala. Am pus pe seama dorintei de castig. Dar ceva mai tarziu, am aflat ca si in Romania si in alte tari din Europa vor trebui sa faca trecerea la digital. Conform unui ordin UE!!!! Si in America se face trecerea… Eh, aici mi s-a parut ciudat si aveam in minte fragmentul din profetia Cuv. Paisie Aghioritul. Ca daca-i ordin de la cei care servesc diavolul, nu putea sa fie unul pentru binele lumii.
Dar dupa cum vedeti de aici, asa cum ei obisnuiesc, prezinta doar avantajele: http://ro.wikipedia.org/wiki/Televiziunea_digital%C4%83_terestr%C4%83
Si astazi surpriza! Am dat peste niste video-uri de-ale unor persoane care au descoperit ca aparatele pentru transmisia digitala au telecamere si microfon!!!
Iata unul: http://www.youtube.com/watch?v=TQ4iIM8Eljc .De aici puteti vedea mai multe video-uri legate de subiectul asta. Poate se gaseste cineva dintre cei care citesc mai priceput si ar putea sa confirme sau sa infirme ? Oricum, eu ma incred in profetiile Cuviosului Paisie si nu ma incred in intentiile Americii si ale UE. Deci cred ca ar trebui sa atentionam pe cat mai multi de pericolul asta si sa renuntam cu totul la Tv.
Caci, conform acestui articol: http://www.zf.ro/business-hi-tech/1-4-milioane-de-gospodarii-trebuie-sa-treaca-la-televiziunea-digitala-pana-in-2012-3882091/, pana in 2012 toti vor trebui sa isi schimbe televizorul sau sa achizitioneze un aparat de transmisie digitala.Apare iar anul fatidic 2012
Sursa:http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/07/01/campionii-drepturilor-antihristice-ai-tiraniei-si-ai-fatarniciei-noutati-de-presa-29-30-iunie-2009/#more-1028

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare