Marturisiri

Marturisiri

Criza Mondiala-Control Mondial?
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de parintedaniel in 2008-11-27 12:16
Criza mondiala, control mondial?
Postat de admin pe 01 Oct 2008 la 06:30 pm Categorii: Meditatii duhovnicesti, Noua ordine mondiala/Masonerie, Opinii, Vremurile in care traim Print
Vedeti si: Stare de urgenta (Noutati 1 octombrie 2008)

In aceasta perioada au loc pe plan mondial niste evenimente extrem de importante, care, pe de o parte repeta intr-un fel istoria, dar care pot anunta si viitorul, chiar viitorul destul de apropiat al lumii noastre. Este vorba de recenta criza financiara care a marcat bursele si marile banci sau antreprize de asigurari, incepand din SUA si extinzandu-se si in Europa. Practic, criza aceasta repeta criza financiara din 1929 de pe Wall-Street. Evident, anunta acelasi deznodamant, insa repetat la scara mult mai mare si cu consecinte mult mai grozave, poate fatale pentru libertatea omului. Sa explicam.
Ultima mare criza financiara de pe Wall Street - in 1929 - a cazut “la tanc”. Pe de o parte, sistemul “capitalist” trecea printr-o grava si cumplita criza, in timp ce in Rusia se construia societatea viitorului, cea a comunismului. Deci, avantaj pentru ideologia comunista si pentru sistemul sovietic.
O alta consecinta, si mai importanta pentru noi, a fost NEW DEAL. Administratia americana, condusa de F. D. Roosevelt, a adus si pe acele vremuri “solutia”. NEW DEAL era un program de salvare a natiunii si economiei americane, influentat de teorii precum cele ale unui John Maynard Keynes. Acest program insemna, in primul rand, interventia masiva a statului american in economie, in afacerile bancare, in tot. Pentru noi, crescuti in comunism, este aproape de neimaginat o economie libera de interventia statului. Insa SUA era un loc prin excelenta al libertatii economice si al independentei individului. Lucrurile au inceput sa se schimbe radical odata cu nasterea monstrilor economici de tip Rockeffeler, Ford, Morgan. Acestia au fondat enorme institutii economice, cam ce sunt astazi companiile multinationale. Angajatii acestor monstri economici nu mai aveau spiritul libertar al americanilor, ei aveau deja un spirit gregar, muncitoresc, foarte pasibil pentru doctrine ca socialismul si foarte revendicativi ca statul sa intervina.
Pe Wall Street, in 1929 criza a fost declansata in acelasi mod in care s-a declansat si acum. Aceleasi cauze, aceleasi “remedii”, panacee universale care, sub pretextul “salvarii”, au dus schimbarea mentalitatii americane, inceputa, cum am aratat mai sus, pana la una apropiata celei europene - dependenta de stat, revendicarea interventiei, disponibilitatea pentru solutii “miraculoase”. Ei bine, criza a fost pretextul ideal ca statul american sa poata dezvolta politici de interventie pe o scara fara precedent. Cat despre Keynes, acesta a fost teoreticianul cel mai important al economiei de tip social-democrat (sau, mai franc spus, socialist) si al statului de tip welfare, adica mega-statul care controleaza, prin sistemul de asigurari sociale, toata viata individului de la nastere pana la moarte. Ei bine, in SUA era cam greu de aplicat asemenea idei straine de spiritul liberal economic, specific americanilor. Doar o astfel de criza a facut posibila aplicarea unui program statal de interventie ca NEW DEAL, prezentat in manualele comuniste drept un mare succes.
NEW DEAL a insemnat, deci, o interventie fara precedent a statului in economie, adica un CONTROL fara precedent instaurat. Niciodata economia americana nu a mai aratat ca inainte. Sistemul statalo-financiaro-industrial, sau “complexul”, cum este numit de economistii libertarieni, a pus stapanire pe SUA si si-a consolidat dominatia. Mecanismul logic este simplu: CRIZA determina INTERVENTIA STATULUI care se finalizeaza in CONTROLUL aproape totalitar asupra societatii. Acest mecanism este necesar pentru ca in tarile capitaliste nu era posibila instaurarea unui regim comunist ca in Rusia, datorita unei societati mult mai puternice fata de stat. Asa s-a recurs la o a treia cale - iar aceasta este a interventionismului.
Ce vedem ca se petrece acum? La nivel de opinie publica, jurnalistii sau comentatorii afiliati mainstreamului economic reclama de zor solutia miraculoasa a interventiei statale. Uneori afirmatiile sunt de o sinceritate dezarmanta, ca in acest articol din Cotidianul: “Intervenţionismul a ajuns să fie singura soluţie de salvare de la colaps a economiei mondiale.” Alteori, comentatorii raman dezamagiti ca deocamdata planurile de interventionism masiv preconizate de administratia Bush nu au fost votate de un Congres inca nedisciplinat: “Alegătorii nu conştientizează că, fără o intervenţie masivă, ar putea să-şi piardă slujbele.”
Ce parere au insa alti economisti, e adevarat, ignorati si deliberat marginalizati, cum sunt cei cunoscuti sub numele de “libertarieni”? Pentru acesti economisti, planul administratiei Bush nu este altceva decat jaf la drumul mare. De ce? Pentru ca planul prevede ca, pentru a se salva gigantii de pe Wall Street, sa fie pompati in ei nenumarate milioane de dolari, care provind insa din taxele cetateanului obisnuit. Adica iei de la saraci si dai la bogati. Pentru ca este criza, nu-i asa? Apoi, planul, pentru aceiasi economisti, nu este altceva decat inca un pas spre socializarea economiei americane. Statul salveaza, insa doar gigantii financiari. Si nu pe degeaba, ci ca sa se creeze acel sistem perfect in care puterea politica se intrepatrunde cu cea economica si orice spatiu de libertate este eliminat.
Sa ne uitam un pic la consecintele unor astfel de politici deja puse in aplicare in SUA si Europa. Marile banci europene, pentru a fi “salvate”, sunt nationalizate. Fortis, Dexia, Hyppo, si alte mari banci europene, au fost deja nationalizate. Statul, inclusiv cel american, arunca cu bani ca sa “salveze” si alte banci. Evident, statul le salveaza, insa prin asta, de fapt, le trece sub CONTROLUL sau.
Pe plan politic, lucrurile se precipita. Deja unii comentatori fac propaganda ideilor de interventie masiva a statului. Dar nu a statului francez, sau german, sau belgian, cum ati crede. Nu, ci a hiper-statului european! Criza devine pretextul ideal de a arata iarasi cu degetul la necesitatea istorica urgenta de realizare a unei Uniuni Europene centralizate, cu sef de stat si puteri suverane, care controleaza toata economia. Iata ce scria Le Monde ieri, preluat azi de Adevarul: “Concret, Uniunea Europeană se dovedeşte incapabilă să elaboreze un plan de salvare comparabil cu acela propus de Paulson, în SUA […] În 1970, Henry Kissinger ironiza: “Europa? Ce număr de telefon are?”. Din păcate, gluma rămâne actuală. […] În acest context, a cere “un nou Bretton Woods”, aşa cum a făcut-o Nicolas Sarkozy, e o idee bună. A da, însă, Europei puterea de a vorbi pe o singură voce ar fi o idee şi mai bună.”
O singura voce, un singur lider, un singur popor, o singura vointa… Cat de sinistru suna, cat de ein furer, ein volk suna… Iata, aceasta este solutia, mascata, pentru publicul ignorant sau neatent, sub necesitatea avansarii unor solutii economice: crearea unui hiper-stat, impunerea unui control fara margini. Deoarece, cu cat mai mare criza, cu atat mai mare CONTROLUL. Sub pretextul “salvarii”…

In acest context preluam aici o parte dintr-un articol recent de pe siteul saccsiv.weblog.ro dedicat resorturilor oculte ale actualei crizei financiare mondiale… care este abia la inceputul ei:

Sursa: saccsiv.weblog.ro
David Rockefeller : „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala “
“Doamnelor si domnilor,
Cuvantul “secret” este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta, se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice, de informatii, economice , stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent” (John F. Kennedy speech, “The president and the press“, 1961). In 1963 este asasinat …
Am facut aceasta introducere deoarece evenimentele recente din domeniul financiar - bancar impun reconsiderarea a ceea ce pana acum era simplist etichetat ca teoria conspiratiei si reprezinta a doua etapa majora (dupa masurile luate in urma evenimentelor din 11.09.2001) din ultimul capitol al edificarii societatii de tip Big Brother planetar.
Foarte pe scurt, sa rememoram informatiile din ziarele financiare si agentiile de presa din ultimele zile referitoare la “cutremurul” din SUA:
Planul american de sustinere a sectorului bancar ar putea costa pana la 1000 de miliarde. “Ne aflam intr-un moment crucial pentru economia Americii ” a afirmat Bush in cea mai sumbra evaluare a economiei pe care a prezentat-o in ultimul timp, vorbind de asemenea de “erodarea increderii” si despre riscurile care apasa asupra consumului, cresterii economice si asupra locurilor de munca.
Bush a recunoscut ca pe termen scurt achizitionarea de catre guvern a unor mari intreprinderi financiare si a unor datorii si active ale bancilor va avea un efect socant asupra americanilor care sunt cei care garanteaza aceste achizitii prin impozitele pe care le platesc.
De fapt planul este conceput de secretarul Trezoreriei , Henry Paulson, Bush neavand nici inteligenta, nici experienta de a debita asa ceva. El de fapt nu este decat o marioneta a PAPUSARILOR. Paulson cere sa i se acorde puteri foarte mari. Potrivit acestuia, Trezoreria americana va avea autoritatea de a achizitiona ipoteci pentru locuinte, instrumente financiare bazate pe ipoteci si active legate de ipotecile comerciale. In urma consultarilor cu banca centrala (Fed) categoriile de active intrate in vizorul autoritatilor s-ar putea extinde, daca acest lucru va fi “necesar pentru stabilizarea sistemului“, se arata intr-un comunicat al Trezoreriei.
De programul elaborat de Trezorerie ar putea beneficia, de asemenea, si institutiile financiare non-americane, lista acestora urmand sa fie stabilita de comun acord cu oficialii Fed. De asemenea, propunerea vizeaza si angajarea de catre Trezorerie a unor manageri de fonduri si de acordarea de contracte in acest scop unor companii private.
Proiectul Trezoreriei este sprijinit de presedintele George W. Bush, care a declarat ca pentru a lupta cu o problema atat de mare este nevoie de un plan la fel de mare, care sa includa “o suma semnificativa din banii contribuabililor“. Intentia principala a initiatorilor acestui plan este aceea de a aduna intr-un singur loc toate instrumentele financiare greu tranzactionabile si de a le pastra, pe cheltuiala contribuabililor.
In acelasi timp, presedintele Bush a indemnat la o colaborare intre principalele doua formatiuni politice americane, Partidul Democrat si Partidul Republican , punand accentul asupra necesitatii mentinerii economiei americane pe linia de plutire.
Senatorul Barack Obama, candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, a declarat ca “sustine pe deplin” incercarile lui Paulson si ale presedintelui Fed, Ben Bernanke, de a stabiliza sistemul financiar.

Secretarul Trezoreriei SUA, Henry Paulson, va avea putere completă asupra implementării planului, iar deciziile lui nu vor fi revizuite de niciun tribunal, potrivit unei copii a proiectului de legislaţie, citată de Reuters.
Planul administraţiei americane este propus în urma unei săptămâni care a transformat Wall Street-ul prin prăbuşirea băncii de investiţii Lehman Brothers, preluarea Merrill Lynch de căte Bank of America şi salvarea asigurătorului AIG de către guvern.
Proiectul a fost elaborat din cauza temerilor că şi alte instituţii financiare importante s-ar putea prăbuşi şi că pieţele de creditare sunt aproape de punctul de oprire, ceea ce ar afecta funcţionarea economiei SUA.
Si iata ca joi, Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), organismul ce protejeaza depozitele depunatorilor in caz de faliment bancar in SUA, declara ca JPMorgan Chase achizitioneaza operatiunile bancare ale Washington Mutual, incluzand active evaluate la 307 miliarde de dolari si depozite de 188 miliarde. Activele bancare ale grupului au fost vandute JPMorgan pentru 1,9 miliarde de dolari.
JPMorgan devine astfel a doua mare banca din SUA, cu 5.410 unitati in 23 de state americane, imediat in urma Citigroup Inc.
La inceputul acestui an, prebusirea actiunilor Bear Stearns a determinat JPMorgan Chase sa-si anunte interesul de preluare a acestei companii. La 18 martie 2008, interesul a devenit realitate, prin achizitia Bear Stearns pentru 236 milioane de dolari.
JPMorgan a anuntat, intre timp, ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan. Ciubais a fost numit, luni, de presedintele rus Dimitri Medvedev sa conduca Rosnanotech, firma de nanotehnologie ce se numara printre companiile infiintate anul trecut de Rusia pentru a propulsa investitiile in diverse sectoare, pentru a reduce dependenta economiei ruse de sectorul energetic. Ciubais este cunoscut drept artizan al procesului anarhic de privatizare a activelor sovietice, in anii ‘90, proces in urma caruia a fost creata patura de oameni de afaceri foarte bogati, cunoscuta drept “oligarhia rusa”. Numirea lui Ciubais in board-ul de consilieri internationali aduce, astfel, o nota de controversa pentru JPMorgan Chase, grup implicat cel putin tangential, in istoria recenta, in scandaluri rasunatoare precum prabusirea WorldCom sau falimentul Enron.
Retineti va rog entitatile si personajele cheie din aceste evenimente:
JPMorgan Chase
Citigroup Inc
Federal Reserve
Henry Paulson
Ben Bernanke
In cursul urmatorului scurt istoric ne vom reintalni cu ele si vom constata impreuna cum se leaga lucrurile.
Inca de anul trecut semnalam cu obstinatie ca urmeaza o MEGA CRIZA formata dintr-un cumul de crize (pe care mass-media corporatista le prezinta ca fara a avea legatura intre ele) : financiar bancara, petroliera, alimentara, miscari de strada, razboi mondial, implanturi cu microcipuri.
Iata ca anul acesta primele doua au „ explodat” , urmeaza a treia si in 1-2 ani restul. De ce? Pentru instaurarea Big Brother totalitar, super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale: ELITELE si plebea de consumatori-unelte, albine intr-un urias stup. Pe parcursul acestui articol voi incerca sa demonstrez acest lucru.
Multi dintre dv. observati , mergand pe strada sau urmarind reclamele tv. , puzderie de banci si bancute. Pare o mare diversitate. Pare ca duc o acerba lupta intre ele pentru suprematie. De fapt este o unitate in diversitate si nici diversitatea asta nu este in mod REAL atat de diversa precum pare. Dar pentru a intelege aceasta, trebuie sa vedem cine le sunt STAPANII (teoretic, destul de facil de aflat, studiindu-le site-urile oficiale dar necesita enorm de mult timp pentru punerea informatiilor cap la cap si de asemenea, multa experienta) .
Insa mai intai este necesara o minima incursiune in istorie.
CAMATARIA
Practica este o uraciune in fata lui Dumnezeu si a specificat de multe ori prin profetii Sai evrei interzicerea practicarii ei. Dar cum dracul mamona nu sta degeaba, mirajul imbogatirii prin acest mod i-a ratacit din nefericire pe unii.
Unii din precursorii sistemului financiar bancar modern au fost templierii. S-a putut constata astfel cum cei ce sunt la butoanele acestuia nu doar strang averi colosale , dar influenteaza masiv politicul, pot declansa razboaie, pot determina insusi cursul istoriei. Dar ei au fost doar deschizatori de drum in acest domeniu si nu aveau suficienta experienta acumulata, astfel incat partea vizibila a ordinului a sfarsit tragic.
Dar cei interesati au avut ce invata si au dedus ca nu este suficienta posibilitatea influentarii puterii politice, trebuie ca insasi vechea putere politica sa fie inlocuita cu un sistem politic de tip marioneta. Mai mult, trebuie distrusa inclusiv forta Bisericii.
Primul care a inceput punerea in practica a experientei acelor deschizatori de drum in domeniul financiar bancar politic a fost Mayer Amschel Rothschild (1744 - 1812) , fondatorul imperiului bancar al familiei Rothschild, cea mai de succes familie din istorie . Numit initial Mayer Amschel Bauer, si-a schimbat numele in Rothschild, in traducere SCUTUL ROSU si vom vedea in cele ce urmeaza si motivul.
Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. (…)”
Continuarea - aici.


-->

Calvarul Aiudului
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de parintedaniel in 2008-11-27 12:12
Acasă
Istoric
Imagini
Moaşte
Audio
Video
Localizare
Contact
Noutăţi: ● Reportaj-documentar realizat de Rafael Udrişte şi difuzat la TVR 1 în emisiunea SEMNE-Pelerinaj la temniţa prigoniţilor , 08.11.2008. Video. ● Reportaj-documentar realizat de Rafael Udrişte şi difuzat la TVR 1 în emisiunea SEMNE-De ce nu canonizăm martirii anticomunişti? , 11.10.2008. Video. ● Cuvântul Părintelui Ioan Sabău (95 de ani), ţinut la părăstasul din 14 septembrie 2008 .Video.Vezi mai departe ...

Schitul "Inãlţarea Sfintei Cruci" - AIUD

"Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate..."
Calvarul Aiudului
Plăcile inscripţionate dezvăluie o mică parte a celor care au murit în temniţele comuniste, reconstituite fiind din amintirea supravieţuitorilor. Printre marile personalităţi duhovniceşti, dar şi intelectuale, care au trecut prin temniţa Aiudului, le descoperim într-o listă, care vă asigurăm ca nu este completă. Maica Domnului este reprezentată în această icoană cu Sfântul ei Acoperământ, întins peste toţi fii ei care l-au mărturisit pe Hristos în temniţele comuniste.
Cele 7 cruci îngemănate simbolizează unitatea în suferinţă pe care au avut-o mucenicii, iar crucea ce-a mare de deasupra reprezintă “crucea neamului” pe care ei au dus-o în spate.
Braţele crucii mari sunt puţin înclinate având fiecare câte o gaura şi reprezintă ochii suferinţei neamului românesc, care sunt îndreptaţi spre cer şi imploră mila lui Dumnezeu pentru ţara noastră.
Clopotul donat de Sfânta mãnãstire Petru Voda.
Copyright © 2008 - Schitul "Înãlţarea Sfintei Cruci" - Aiud
t_rid="calvarulaiudului";
target="_blank">
Statistici web

ATENTIE:VACCINUL GARDASIL
     media: 5.00 din 1 vot

postat de parintedaniel in 2008-11-26 11:26
Cine face comert cu viata noastra? - denuntarea minciunilor criminale legate de vaccinuri
Postat de admin pe 25 Nov 2008 la 10:50 am Categorii: Marturisirea Bisericii, Portile Iadului, Reeducarea ieri, azi si maine Print
STOP EXPERIMENTULUI BIOLOGIC CU VACCINUL GARDASIL (SILGARD)!
Din Pridvor: Bătălia pentru viaţă
“Astăzi m-a sunat o bună prietenă, cu care aseară “plângeam” începerea Campaniei de vaccinare “împotriva” cancerului de col uterin la fetiţele de 9 ani, ca să-mi povestească ce i s-a întâmplat. Şi pentru că este un fapt pe care îl consider foarte important vreau să vi-l redau aici. Este profesoară la un liceu şi gândind că trebuie să facă ceva în legătură cu această campanie s-a hotărât ca, la ora de dirigenţie, să le vorbească elevilor săi despre acest nenorocit de vaccin. Ei bine, dragilor, peste câteva ore s-a trezit sunată de la presă de o voce “suavă şi hotărâtă”, voce care a întrebat-o dacă organizează o campanie anti-vaccinare?!
Respectiva prietenă i-a răspuns că nu face nici o campanie doar îşi informează elevii, în calitate de dirigintă, asupra riscurilor pe care le presupune acest vaccin. Evident că a fost întrebată şi de bazele pe care îşi argumentează atitudinea şi aici n-a avut nici o dificultate în a cita surse care au publicat, chiar dacă doar pe Internet, articole sau studii, române sau străine. Discuţia a fost mai consistentă eu vă mai spun doar că a rămas s-o mai sune şi mâine vocea suavă spre a-şi completa declaraţiile.
Vi se pare că seamănă a ceva cunoscut din istoria noastră mai mult sau mai puţin recentă? Eu am rămas interzisă ca reacţie. Ce urmăresc ei prin telefonul dat? Intimidare, susţinere, dezarmare, simplă informare, toate acestea sau nimic din acestea? Şi vă întreb care sunt mijloacele de a acţiona dincolo de spaţiul virtual, căci totuşi la Internet foarte puţini părinţi de fetiţe de 9 ani au acces. Mă refer, în mod special la cei din mediul rural, dar nu ruralul nostru de ex. aflat la 4 km de oraş, ci la cei curaţi cu inima aflaţi la zeci de km de cel mai apropiat oraş?
Astăzi am fost la ora de religie din sat şi mă uitam la singura fetiţă de clasa a 4a din şcoala noastră mică. O fetiţă atât de cuminte şi nevinovată! Şi prin ea vedeam miile de fetiţe din satele noastre. Dacă deja unele fete la clasa a 6-7a îşi pierd candoarea copilăriei, prin însăşi comportamentul lor, totuşi, la clasa a 4a fetiţele sunt încă curate şi nu mă refer, când spun toate acestea, sub nici o formă la virginitate ci doar la inocenţă.
Cineva mai spera că prin puterea lui Dumnezeu s-ar putea ca acest vaccin să nu-şi facă efectul. Da, este foarte adevărat, dar oare nu cerem prea mult de la Dumnezeu? Vrem minuni atât de palpabile şi noi ce oferim în dar? (…)
Să nu uit un lucru extrem de important. O maică venită de la mănăstirea Petru Vodă prin Suceava ne-a mărturisit că pr. Iustin Pârvu a spus despre fetele ce vor fi vaccinate acum că… vor muri!!! Nu ştiu sunt zvonuri, basme, înflorituri dar m-am îngrozit şi am zis să public şi această afirmaţie!?
Cert este că nu trebuie să tăcem deloc, să strigăm în gura mare şi la urechile tuturor cunoscuţilor şi mai puţin cunoscuţilor noştri că GARDASIL înseamnă MOARTE. Şi în mod sigur înseamnă moartea neamului nostru românesc! Să nu fie! Amin”.
Viata la tara: Info Vaccinuri (1)
Am primit un mail cu cateva date interesante din culisele vaccinurilor - sursa am gasit-o aici. Personal, mi-am vaccinat toti copiii pana acum - dar doar vaccinurile obligatorii, de la stat. De curand, discutand cu cateva prietene despre acest subiect, am aflat ca trei dintre mamicile din cercul meu de prietene nu isi mai vaccineaza copiii. Am fost socata - cum, nici un vaccin? Nici anti-polio? Nimic? Ei bine, da. Au citit, s-au informat si au ales. Toate sunt mamici destepte, citite, greu de influentat, responsabile, aflate nu la primul copil. Stiu caror riscuri se supun, dar cred, in acelasi timp, ca riscurile vaccinarii sunt mai mari decat nevaccinarea in sine.
Pe de alta parte, cunosc personal doua familii care au probleme extrem de grave cu copiii din cauza unor vaccinuri (si medical este confirmat ca vaccinurile stau la baza acestor probleme, nu este doar o supozitie). Am citit, la randul meu, binisor despre acest subiect. Desi cunosteam multe din datele prezentate in interviul ce urmeaza, totusi am aflat si multe lucruri noi. Va indemn sa meditati un pic si sa-mi scrieti parerea. Se poate face comert cu sananate, pentru bani, in defavoarea noastra? Iata interviul:
Sa incepem cu un interviu luat de Jon Rappoport. Intregul interviu este aici.


Dr. Mark Randall este pseudonimul unui cercetator in vaccinuri care a lucrat multi ani in laboratoarele unor companii farmaceutice mari si la Institutul pentru Sanatate al SUA. In ultima decada, Mark s-a pensionat; a spus ca „este dezgustat de ceea ce a descoperit despre vaccinuri”.
De cand am inceput actiunea „Gata cu stirile falsificate”, am atacat subiecte despre asertiunile non-stiintifice periculoase despre siguranta si eficacitatea vaccinurilor. Mark a fost una dintre sursele mele. Mark este constient de scopul cartelului medical si „obiectivele de depopulare, control al mintii si obtinerea unei populatii debile”.Candva ai fost sigur ca vaccinurile sunt varful de lance al medicinii bune.
Da, am fost. Am ajutat la dezvoltarea catorva vaccinuri. Nu o sa spun care.
De ce ?
Vreau sa-mi pastrez anonimatul.
Crezi ca ai putea avea probleme daca ai vorbi deschis ?Cred ca mi-as putea pierde pensia.
Pe ce motiv?Motivul nu conteaza. Acesti oameni au diverse posibilitati sa-ti creeze probleme, daca ai fost vreodata parte din Club. Stiu una sau doua persoane care au fost puse sub supraveghere si hartuite.
Deci nici o sansa pentru exprimarea libera. Ce se afla in spatele acestor hartuiri ?
Vaccinurile sunt ultima baricada a medicinei moderne; justificarea finala pentru toata „stralucirea” medicinei moderne.
Crezi ca oamenilor ar trebui sa li se permita sa aleaga, daca se vaccineaza sau nu ?La nivel politic, da. La nivel stiintific, oamenii au nevoie de informatii ca sa poate alege corect. Una este sa spui alegerea este buna. Dar, daca atmosfera este plina de minciuni, cum poti sa alegi? De asemenea, daca FDA era condusa de oameni onorabili, aceste vaccinuri nu ar fi primit licenta.
Exista istorici medicali care spun ca declinul general al bolilor nu se datoreaza vaccinurilor.
Stiu. Pentru o lunga perioada de timp am neglijat munca lor, pentru ca mi-a fost teama de ceea ce as fi putut afla. Eram in afacerea care dezvolta vaccinuri. Intreaga mea viata depindea de continuarea acestei munci.
Si apoi?
Am facut propriile mele investigatii. Am inteles ca declinul bolilor se datoreaza conditiilor imbunatatite de viata. Apa mai curata. Sistem avansat de canalizare. Nutritie. Hrana proaspata. Scaderea saraciei. Microbii pot fi peste tot, dar atunci cand esti sanatos nu contactezi boala.
Ce ai simtit cand ai finalizat propriile tale investigatii ?Disperare. Am realizat ca lucrez intr-un sector bazat pe o colectie de minciuni!
Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele ?Da. De exemplu DPT. Vaccinul ROR. Dar unele loturi de vaccinuri sunt mai periculoase decat alte loturi din acelasi vaccin. Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase.
De ce?Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.
De ce ni se prezinta statistici care par sa arate ca vaccinurile au fost miraculos de eficace in combaterea bolilor?De ce? Ca sa dea iluzia ca aceste vaccinuri sunt folositoare. Daca un vaccin ascunde simptomele vizibile ale unei boli precum rujeola, toata lumea trage concluzia ca vaccinul este un succes. Dar, sub acest nivel, vaccinul poate distruge chiar sistemul imunitar. Si daca acel vaccin cauzeaza alte boli - sa spunem meningita - faptul este mascat pentru ca NIMENI NU CREDE ca un vaccin ar putea face asta. Si conexiunea nu se face!
Se spune ca vaccinul antivariola a provocat variola in Anglia.Da, dar cand te uiti la statisticile disponibile, vezi cu totul altceva. Sunt orase in Anglia unde oamenii care NU au fost vaccinati NU au facut variola. Sunt alte locuri unde oamenii au fost vaccinati antivariola si au trait experienta unei epidemii de variola. Iar variola oricum era in declin puternic atunci cand a fost introdus vaccinul.
Deci ceea ce spui tu este ca ni se servesc date false. continuă să citeşti ‘Info Vaccinuri (1)’


Recomandam si consultarea articolelor de pe blogurile NU VACCINURILOR! si Asasinii Sanatatii
Doar cateva dintre cazurile colaterale ale vaccinarii cu Gardasil in America
Blogul lui RAFAEL UDRIŞTE: REVISTA PRESEI PE TEMA VACCINULUI GARDASIL/SILGARD
Claudiu Tarziu: Vaccinarea contra cancerului de col uterin, refuzata in masa
Ca sa vedeti o alta mostra de razboi informational si de manipulare subtila, cititi si articolul de azi din Cotidianul, in care refuzul vaccinului este pus pe seama ne-informarii si este culpabilizat, iar ProVita este asezata “strategic” langa MISA pentru decredibilizare: Părinţii îi îndoaie acul ministrului Nicolăescu

O noua minune a Sfintilor Inchisorilor
     media: 5.00 din 2 voturi

postat de parintedaniel in 2008-11-24 16:31
Doamne ajuta!Sfintii Marturisitori ai inchisorilor comuniste trebuie canonizati!Iata un motiv:Un bun prieten de al meu,cantaret si om duhovnicesc din Oradea,anul trecut s-a imbolnavit la plamani.Medicii i-au descoperit cateva caverne in plamani.De urgenta a fost internat in spital.A primit tratament cateva saptamani bune dupa care a fost lasat acasa sa continue tratamentul.Urma sa se intoarca in spital dupa catva timp pt analize,si pt a se vedea cum evolueaza sanatatea.In mod normal ar fi trebuit sa se vada o imbunatatire,o insanatosire a plamanilor.
In aceasta perioada,bolnavul cu pricina a primit mici particele ale Sfintilor de la Aiud,bineinteles cu binecuvantarea duhovnicului lui.Si a inceput sa se roage si sa se inchine la moaste.Implinindu-se timpul pt a face din nou analize,trebuia sa se vada o imbunatatire a sanatatii plamanilor.Spre surprinderea medicilor plamanii s-au refacut in proportie de 100%.IMPOSIBIL:afirma medicul.S-A INTAMPLAT O MINUNE.
Atunci cel ce fusese bolnav si-a dat seama ca Sfintii l-au vindecat,pt ca repet:era imposibil sa se vindece total,fara nici o urma in cateva saptamani.Si minunile au mai continuat.Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!

Prima marturisire...
     media: 5.00 din 1 vot

postat de parintedaniel in 2008-11-24 16:24
Am creat acest blog din dorinta de a spune si altora ceea ce stiu in legatura cu existenta umana...
Termeni si Conditii de Utilizare